Tuinonderhoud in Den Haag, Wassenaar en Leiden

Voorlopig kunnen wij geen nieuwe onderhouds aanvragen aannemen.

Tuinonderhoud is niet iedereens favoriete klusje, maar het zorgt wel voor een prachtige tuin. Onder tuinonderhoud valt immers het snoeien, maaien, beplanten, bemesten, schoffelen en het wieden van onkruid. Heeft u speciale planten, bomen of gewas? Dan is het verstandig om een professional in te schakelen voor uw tuinonderhoud. De hoveniers van Juffertje in het Groen hebben alle expertise in huis en helpen u graag!

Tuinonderhoud in een abonnement!

Wilt u ook een nette tuin? Heeft u geen zin in regelmatig tuinonderhoud? Geniet u liever vanaf het terras? Met het jaarrond abonnement voor uw tuinonderhoud heeft u de beste professionele hulp én vriendelijk gespreide kosten, met elke maand een heldere verantwoording van uren en gebruikte materialen. Uw tuin floreert zonder uw inspanning en kostbare tijd. Wij bieden onze tuinabonnement met gespreide betaling aan bij minimaal 6x per jaar onderhoud.

Mooi-weer-tuinieren? 

Met een glas wijn voor de open haard – en uitzicht op een opgeruimde wintertuin? Kies dan voor dan ons winterpakket voor tuinonderhoud op maat. Zo is de tuin straks voorjaarsklaar zonder moeite!

Hou het tuinonderhoud binnen de perken 

Vindt u tuinieren net zo leuk als wij, maar ontbreekt de tijd of energie? Dan helpen we u graag periodiek met uw tuinonderhoud, bijvoorbeeld bij zwaar en arbeidsintensief werk. Ook samen tuinieren is mogelijk, en we passen graag de tuin aan als uw lichamelijke mogelijkheden veranderen. Zo kunnen wij uw gazon maaien, haag snoeien en de perkjes bijhouden. Het past allemaal in ons maatwerkabonnement – ook heerlijk als cadeau! Want zeg nou zelf, met regelmatig tuinonderhoud geniet u toch altijd van een prachtige tuin?

Huis verkopen? 

Verliefd op het eerste gezicht: een aantrekkelijke tuin doet wonderen voor de verkoop van uw huis. Met zo’n sterk visitekaartje maakt u het verschil, zeker als u naast een gedegen opknapbeurt ook voor een sfeervolle styling kiest.
Heeft u haast voor de Open Dag? Vermeld dat voor de beste planning direct bij uw aanvraag.

Tuinadvies: samen shoppen

Welke materialen kiest u? En hoe combineert u ze met de huidige tuin? Welke kleuren passen het best bij de beplanting, en wat wilt u met tuinverlichting? Kies voor tuinadvies van Juffertje in het Groen: gedegen en creatief denkt ze mee, samen in het tuincentrum of de speciaalzaak. 

FOTO'S NA ONZE WERKZAAMHEDEN

KLANTEN VERTELLEN OVER ONS

"

Een goed tuinontwerp van een goede hovenier tovert ruimte. Een van onze cliënten kwam bij ons op aanraden van een vriendin – na een teleurstellende zoektocht naar een hovenier in Den Haag. In tegenstelling tot anderen zagen wij de zeer smalle tuin als een heerlijke uitdaging, en wisten we met betrokken aandacht en een tuinontwerpen de eigenaren net zo enthousiast te krijgen. Trots zijn we op de uitspraken na afloop: "It looks better than anything we could hope for. Anything we could even imagine from the sketches. It gives feeling of being more spacious and it is just wonderful!" Thank you, Hedwig for your professionalism and magic touch of your fingers that turn impossible to wonderful.

Een goed tuinontwerp van een goede hovenier tovert ruimte. Een van onze cliënten kwam bij ons op aanraden van een vriendin – na een teleurstellende zoektocht naar een hovenier in Den Haag. lees meer

- Ivana

"
"

Weelderig groen, rustgevend en herstellend. Mijn eigen kleine toevluchtsoord. Dat komt er allemaal in mijn hoofd op, elke morgen als ik in mijn tuintje sta. Zo begin ik mijn dag. Dankzij jou, Hedwig, en je vrouwelijk oog voor detail, werd mijn kleine achtertuin precies op maat aangelegd. Met een keur aan texturen en groentinten, het geluid van water en prachtige halmen die bewegen bij het kleinste zuchtje wind. Tegenwoordig is het zelfs een helende tuin geworden voor mijn vaak gestresste cliënten… ik zie het regelmatig gebeuren dat paniek daalt, en pijn wegzakt, bij het betreden van de tuin. Hedwig, je bent een tuinvrouw met een ziel. Mijn dank dat je iets daarvan in mijn tuin hebt gestopt. Ik raad deze hovenier in Den Haag van harte aan!

Weelderig groen, rustgevend en herstellend. Mijn eigen kleine toevluchtsoord. Dat komt er allemaal in mijn hoofd op, elke morgen als ik in mijn tuintje sta. Zo begin ik mijn dag. Dankzij jou, Hedwig, lees meer

- Carucha

"
"

De positieve ervaringen over Juffertje in het Groen kunnen wij geheel onderschrijven. Na een verbouwing was onze stadstuin een behoorlijke ravage. Deze hovenier in Den Haag heeft een mooi tuinontwerp gemaakt die mooi aansloot bij ons nieuwe interieur. De offerte was duidelijk en niet hoger dan andere offertes die we hadden aangevraagd bij andere hoveniers. Daarnaast kwam alles erg betrouwbaar over en dit, met het feit dat er binnen korte termijn gestart kon worden, heeft ons doen besluiten met hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen in zee te gaan. Hier hebben we zeker geen spijt van gehad! De tuin werd snel en grondig aangepakt en na een week stond er een prachtige tuin conform het tuinonwerp. Zelfs de schutting en het schuurtje werden geverfd zodat alles er nu piekfijn uitziet. Tijdens de werkzaamheden was het contact erg prettig en ook na het maken van de tuin is tuinarchitect Hedwig zelf nog een keer langsgeweest om alles na te lopen en adviezen te geven. Het is een prettig gevoel dat we als we volgend jaar niet meer weten hoe we moeten snoeien dit zeker nog bij haar kunnen navragen. Al met al kunnen wij deze hovenier in Den Haag zeker aanraden!

De positieve ervaringen over Juffertje in het Groen kunnen wij geheel onderschrijven. Na een verbouwing was onze stadstuin een behoorlijke ravage. Deze hovenier in Den Haag heeft een mooi tuinontwerp lees meer

- Vincent

"
"

Hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen heeft in 2010 de zwaar verwaarloosde tuin van mijn inmiddels overleden schoonouders weer toonbaar gemaakt. Doordat mijn schoonvader zo tevreden over hen was en haar om een beplantingsplan had gevraagd, welke helaas niet meer tot uitvoer is gebracht, heb ik onlangs om hulp gevraagd dezelfde tuin weer op orde te brengen omdat het huis verkocht gaat worden. De inbreng en vakkennis van deze hovenier in Den Haag heb ik als zeer prettig ervaren en het gaf zo'n vertrouwd gevoel, dat ik met een gerust hart de sleutel heb gegeven, zodat zij aan het werk konden zonder dat ik steeds heen en weer moest rijden (toch zo'n 50 km) om haar toegang tot de woning te verschaffen. Het is dat ik in mijn eigen woonplaats al voorzien ben van een goede tuinman, anders had ik Juffertje in het Groen zeker gevraagd voor mijn tuinonderhoud.

Hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen heeft in 2010 de zwaar verwaarloosde tuin van mijn inmiddels overleden schoonouders weer toonbaar gemaakt. Doordat mijn schoonvader zo tevreden over hen was lees meer

- Ellen, Den Haag

"
"

Mijn rommelige tuin is door hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen weer helemaal in orde gemaakt. Ik had een plan, maar zag zo tegen de uitvoering op, dat er niets van kwam. De hovenier luisterde goed naar wat ik zelf bedacht had en er kwamen zelfs extra ideeën. Het bleef niet bij een goed plan, maar ook de uitvoering was prima, secuur en goed in overleg. Wat ik als een mega-klus zag was door de stevige aanpak van deze hovenier toch in korte tijd voor elkaar. Ook waar eventueel deskundige hulp van anderen nodig was, het snoeien van een veel te grote boom, werd het werk gecoördineerd. Afspraken werden nagekomen en de nazorg was voorbeeldig. Mijn conclusie? Hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen is een aanrader!

Mijn rommelige tuin is door hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen weer helemaal in orde gemaakt. Ik had een plan, maar zag zo tegen de uitvoering op, dat er niets van kwam. De hovenier luisterde lees meer

- Annemie, Den Haag

"
"

Heb Juffertje in het Groen leren kennen als vakkundig hoveniersbedrijf in Den Haag. Ze hebben van de met onkruid overwoekerde tuin weer een plaatje gemaakt. Ook hebben ze, en dat heb ik wel eens anders ervaren, niet meer uur berekend dan er vooraf ingeschat was, terwijl ze wel veel tijd eraan zijn kwijt geweest. Zal ze zeker nog eens vragen als mijn tuin weer een 'helpende hand' van een hovenier nodig heeft.

Heb Juffertje in het Groen leren kennen als vakkundig hoveniersbedrijf in Den Haag. Ze hebben van de met onkruid overwoekerde tuin weer een plaatje gemaakt. Ook hebben ze, en dat heb ik wel eens anders ... lees meer

- Abhamstra

"
"

Hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen heeft niet alleen een prachtig tuinontwerp gemaakt, ze hebben het ook prachtig uitgevoerd en binnen het budget. Tijdens het hele proces was er steeds ruimte voor wijzigingen en persoonlijke inbreng. Onze overwoekerde, verwilderde achtertuin met gammel terras ziet er nu prachtig uit. Zo natuurlijk en met de bomen die we wilden houden geintegreerd dat het erbij ligt alsof het al jaren volgroeid is. Het terras dat met 10 m3 zand verhoogd is, is perfect op afschot gelegd en ondanks alle regen ligt er niet een plasje. Hovenier Hedwig werkt met een uitstekend team samen, die zelfs de schuur een nieuw dak hebben gegeven en tuinverlichting hebben aangelegd. Het nu een plaatje waar we dagelijks van genieten.

Hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen heeft niet alleen een prachtig tuinontwerp gemaakt, ze hebben het ook prachtig uitgevoerd en binnen het budget. Tijdens het hele proces was er steeds ruimte lees meer

- Bongers

"