Tuinmeubelen Den Haag

Tuinmeubelen maken de tuin

Een mooie set tuinmeubelen maakt een tuin helemaal af. Het is immers een onderdeel van de beleving. Witte, plastic stoelen en een plastic tafel is misschien functioneel, maar sluit natuurlijk niet aan op een bloementuin met een natuurstenen patio. Daarom is het belangrijk dat er bij het kiezen van een set tuinmeubelen goed gekeken wordt naar het geheel. Alleen dan kan jij optimaal genieten van jouw tuin. De hoveniers van Juffertje in het Groen helpen je graag bij het kiezen van de juiste tuinset. Hiervoor gebruiken wij graag de catalogus van Kees Smit.
 

Waarom tuinmeubelen van Kees Smit?

Je kunt je voorstellen dat een tuinset veel te verduren krijgt. Wind, regen, hagel, zandvlagen, vogelpoep, spelende kinderen, schaaltjes, glazen en noem het maar op. Dit betekent dat de tuinset tegen een stootje moet kunnen. De tuinmeubelen van Kees Smit zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens van stevige kwaliteit. Dat is precies wat je zoekt in een goede tuinset. Omdat wij bij Juffertje in het Groen geloven in goede kwaliteit, werken wij graag samen met Kees Smit. Zij bieden ook een groot assortiment aan. Zowel in prijsklasse als ontwerp. Er zit dus altijd wat tussen voor een van onze op maat gemaakte tuinen.

Maak de tuin af met een parasol van Solero!

Juffertje in het Groen maakt de tuin helemaal af met een parasol van Solero. Deze topproducten zorgen voor de nodige bescherming op de zonnige dagen. De parasols van Solero worden gemaakt van premium materialen die vele jaren meegaan. Zo kunt u lang genieten van een prachtige parasol. 

 

Hoe kan je de tuinmeubelen kopen?

Bij het aanschaffen van een maatwerktuin bij Juffertje in het Groen krijg je altijd de optie voor een tuinset. Op deze manier weet je zeker dat de tuinmeubelen goed in jouw nieuwe tuin passen. Wil je bestellen via ons? Geen probleem! Wij bestellen tuinmeubelen in Den Haag en monteren de gehele tuinset. Je kunt dan direct genieten van de complete tuin. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je zelf eerst kijkt in het assortiment en dit aan ons doorgeeft. 

Advies over tuinmeubelen

Ga je zelf kijken naar een mooie tuinset? Dan helpen we je daar graag mee. Zo kunnen wij adviseren in de materiaal- en kleurkeuze. Dit doen wij exclusief voor klanten die bij ons een tuin afnemen of hebben afgenomen. Service staat bij ons immers hoog in het vaandel!


Onze topkeuzes!
 

Robuuste tuinset   -  €649,-

   

Luxe Loungeset  -  €1279,-


Lange Tuinset   -   €989,-

 

KLANTEN VERTELLEN OVER ONS

"

Een goed tuinontwerp van een goede hovenier tovert ruimte. Een van onze cliënten kwam bij ons op aanraden van een vriendin – na een teleurstellende zoektocht naar een hovenier in Den Haag. In tegenstelling tot anderen zagen wij de zeer smalle tuin als een heerlijke uitdaging, en wisten we met betrokken aandacht en een tuinontwerpen de eigenaren net zo enthousiast te krijgen. Trots zijn we op de uitspraken na afloop: "It looks better than anything we could hope for. Anything we could even imagine from the sketches. It gives feeling of being more spacious and it is just wonderful!" Thank you, Hedwig for your professionalism and magic touch of your fingers that turn impossible to wonderful.

Een goed tuinontwerp van een goede hovenier tovert ruimte. Een van onze cliënten kwam bij ons op aanraden van een vriendin – na een teleurstellende zoektocht naar een hovenier in Den Haag. lees meer

- Ivana

"
"

Weelderig groen, rustgevend en herstellend. Mijn eigen kleine toevluchtsoord. Dat komt er allemaal in mijn hoofd op, elke morgen als ik in mijn tuintje sta. Zo begin ik mijn dag. Dankzij jou, Hedwig, en je vrouwelijk oog voor detail, werd mijn kleine achtertuin precies op maat aangelegd. Met een keur aan texturen en groentinten, het geluid van water en prachtige halmen die bewegen bij het kleinste zuchtje wind. Tegenwoordig is het zelfs een helende tuin geworden voor mijn vaak gestresste cliënten… ik zie het regelmatig gebeuren dat paniek daalt, en pijn wegzakt, bij het betreden van de tuin. Hedwig, je bent een tuinvrouw met een ziel. Mijn dank dat je iets daarvan in mijn tuin hebt gestopt. Ik raad deze hovenier in Den Haag van harte aan!

Weelderig groen, rustgevend en herstellend. Mijn eigen kleine toevluchtsoord. Dat komt er allemaal in mijn hoofd op, elke morgen als ik in mijn tuintje sta. Zo begin ik mijn dag. Dankzij jou, Hedwig, lees meer

- Carucha

"
"

De positieve ervaringen over Juffertje in het Groen kunnen wij geheel onderschrijven. Na een verbouwing was onze stadstuin een behoorlijke ravage. Deze hovenier in Den Haag heeft een mooi tuinontwerp gemaakt die mooi aansloot bij ons nieuwe interieur. De offerte was duidelijk en niet hoger dan andere offertes die we hadden aangevraagd bij andere hoveniers. Daarnaast kwam alles erg betrouwbaar over en dit, met het feit dat er binnen korte termijn gestart kon worden, heeft ons doen besluiten met hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen in zee te gaan. Hier hebben we zeker geen spijt van gehad! De tuin werd snel en grondig aangepakt en na een week stond er een prachtige tuin conform het tuinonwerp. Zelfs de schutting en het schuurtje werden geverfd zodat alles er nu piekfijn uitziet. Tijdens de werkzaamheden was het contact erg prettig en ook na het maken van de tuin is tuinarchitect Hedwig zelf nog een keer langsgeweest om alles na te lopen en adviezen te geven. Het is een prettig gevoel dat we als we volgend jaar niet meer weten hoe we moeten snoeien dit zeker nog bij haar kunnen navragen. Al met al kunnen wij deze hovenier in Den Haag zeker aanraden!

De positieve ervaringen over Juffertje in het Groen kunnen wij geheel onderschrijven. Na een verbouwing was onze stadstuin een behoorlijke ravage. Deze hovenier in Den Haag heeft een mooi tuinontwerp lees meer

- Vincent

"
"

Hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen heeft in 2010 de zwaar verwaarloosde tuin van mijn inmiddels overleden schoonouders weer toonbaar gemaakt. Doordat mijn schoonvader zo tevreden over hen was en haar om een beplantingsplan had gevraagd, welke helaas niet meer tot uitvoer is gebracht, heb ik onlangs om hulp gevraagd dezelfde tuin weer op orde te brengen omdat het huis verkocht gaat worden. De inbreng en vakkennis van deze hovenier in Den Haag heb ik als zeer prettig ervaren en het gaf zo'n vertrouwd gevoel, dat ik met een gerust hart de sleutel heb gegeven, zodat zij aan het werk konden zonder dat ik steeds heen en weer moest rijden (toch zo'n 50 km) om haar toegang tot de woning te verschaffen. Het is dat ik in mijn eigen woonplaats al voorzien ben van een goede tuinman, anders had ik Juffertje in het Groen zeker gevraagd voor mijn tuinonderhoud.

Hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen heeft in 2010 de zwaar verwaarloosde tuin van mijn inmiddels overleden schoonouders weer toonbaar gemaakt. Doordat mijn schoonvader zo tevreden over hen was lees meer

- Ellen, Den Haag

"
"

Mijn rommelige tuin is door hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen weer helemaal in orde gemaakt. Ik had een plan, maar zag zo tegen de uitvoering op, dat er niets van kwam. De hovenier luisterde goed naar wat ik zelf bedacht had en er kwamen zelfs extra ideeën. Het bleef niet bij een goed plan, maar ook de uitvoering was prima, secuur en goed in overleg. Wat ik als een mega-klus zag was door de stevige aanpak van deze hovenier toch in korte tijd voor elkaar. Ook waar eventueel deskundige hulp van anderen nodig was, het snoeien van een veel te grote boom, werd het werk gecoördineerd. Afspraken werden nagekomen en de nazorg was voorbeeldig. Mijn conclusie? Hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen is een aanrader!

Mijn rommelige tuin is door hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen weer helemaal in orde gemaakt. Ik had een plan, maar zag zo tegen de uitvoering op, dat er niets van kwam. De hovenier luisterde lees meer

- Annemie, Den Haag

"
"

Heb Juffertje in het Groen leren kennen als vakkundig hoveniersbedrijf in Den Haag. Ze hebben van de met onkruid overwoekerde tuin weer een plaatje gemaakt. Ook hebben ze, en dat heb ik wel eens anders ervaren, niet meer uur berekend dan er vooraf ingeschat was, terwijl ze wel veel tijd eraan zijn kwijt geweest. Zal ze zeker nog eens vragen als mijn tuin weer een 'helpende hand' van een hovenier nodig heeft.

Heb Juffertje in het Groen leren kennen als vakkundig hoveniersbedrijf in Den Haag. Ze hebben van de met onkruid overwoekerde tuin weer een plaatje gemaakt. Ook hebben ze, en dat heb ik wel eens anders ... lees meer

- Abhamstra

"
"

Hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen heeft niet alleen een prachtig tuinontwerp gemaakt, ze hebben het ook prachtig uitgevoerd en binnen het budget. Tijdens het hele proces was er steeds ruimte voor wijzigingen en persoonlijke inbreng. Onze overwoekerde, verwilderde achtertuin met gammel terras ziet er nu prachtig uit. Zo natuurlijk en met de bomen die we wilden houden geintegreerd dat het erbij ligt alsof het al jaren volgroeid is. Het terras dat met 10 m3 zand verhoogd is, is perfect op afschot gelegd en ondanks alle regen ligt er niet een plasje. Hovenier Hedwig werkt met een uitstekend team samen, die zelfs de schuur een nieuw dak hebben gegeven en tuinverlichting hebben aangelegd. Het nu een plaatje waar we dagelijks van genieten.

Hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen heeft niet alleen een prachtig tuinontwerp gemaakt, ze hebben het ook prachtig uitgevoerd en binnen het budget. Tijdens het hele proces was er steeds ruimte lees meer

- Bongers

"