nl en
Met een vrouwelijk oog voor detail
Juffertje in het Groen - Tuinontwerp en beplantingsplan voor uw tuin

Hedwig Bijl: ontwerper met een vrouwelijk oog voor detail

Haar tuinen zijn herkenbaar aan de vaak strakke belijning in het ontwerp, verzacht door een weelderige beplanting. Hierdoor liggen de accenten elk seizoen en elk vol­gend jaar anders.

Tuinontwerp

Elk ontwerp van Juffertje in het Groen begint met een inventarisatie van uw wensen en een analyse van de tuin. Zon en schaduw, bestrating en beplanting, bestaande elementen inpassen of juist niet? Welk lijnenspel, welke stijl sluit harmonieus aan bij bebouwing en gebruikers?

Het eerste schetsontwerp wordt na verder overleg omgezet in een definitief ontwerp van de vaste structuren in de tuin.

Beplantingsplan

Het tuinontwerp en beplantings­plan vullen elkaar aan in harmonie. Maakt u liever uw eigen beplantingsplan? Dan wordt daar bij het tuinontwerp rekening mee gehouden. Omgekeerd stellen wij ook beplantings­schema’s voor bestaande tuinen op.

Vanuit een gedegen beplantingsplan aangelegd worden onze tuinen elk jaar mooier en voller met een minimum aan onderhoud. Rekening houdend met grondsoort, ligging, lichtval en uw persoonlijke wensen matcht de ontwerper plant en klant voor een tuin die in elk seizoen boeiend is. Passend bij uw persoonlijkheid en leefstijl, of bij de uitstraling van uw bedrijf.

Wij zoeken altijd naar oplossingen binnen uw budget die ook op de lange termijn werken.