nl en
Met een vrouwelijk oog voor detail
Juffertje in het Groen - Tuinaanleg: Ons team van tuinspecialisten voert uw plan uit

 

Wij houden alleen van aangename verrassingen

Daarom begint de aanleg van uw tuin met heldere afspraken, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Genieten van uw tuin begint
bij het begin.

Uitvoerend team

Onze teamleden voeren uw wensen uit die vooraf helder zijn vastgelegd: onze garantie voor een perfect en snel resultaat. Zo heeft u vooraf alle duidelijkheid over prijs, aanvang en oplevering. En houdt u altijd de verantwoordelijk hovenier als vast aanspreekpunt, waarmee u ook tussentijds evalueert of alles naar wens verloopt.

Dat vraagt om de strakke aansturing en planning waar Juffertje in het Groen haar naam mee gevestigd heeft. Of het nu om een bescheiden voortuintje gaat of een totaalpakket voor uw bedrijf, u heeft tijdens de uitvoering nergens omkijken naar. We houden namelijk meer van stevig aanpakken dan van koffiepauzes.

Bij Juffertje in het Groen vindt u meewerkend specialisten voor beplanting en bestrating, plaatsing en onderhoud van schuur, speelhuis en schutting, hout- en metselwerk. Van kantoorterras tot isolerende dakbeplanting. Van belevingstuin tot bijzondere grafbedekking. En van moestuin tot een prachtig groen schoolplein, de uitdaging voor kleine avonturiers.

 

Hedwig Bijl

Groene vingers, inspirerend aansturen en vakkundig ontwerpen? Ja, en meer. Hedwig onderscheidt zich daarnaast al jaren door meedenken, een vrouwelijke ‘touch’ en het oog voor detail. Zo breng je sfeer in de tuin – en is het vanuit elke hoek, in elk seizoen mooi. Sluit het ontwerp naadloos aan bij het huis én de bewoners. En wordt alles schoon en netjes opgeleverd zodat u direct kunt genieten. De lat ligt hoog… en daar laten we hem.

 

Tuin klaar vóór de verhuizing!

Terwijl u de verhuisdozen inpakt, zorgt het team van Juffertje in het Groen dat geen omkijken meer heeft naar uw nieuwe tuin. Na uw keus voor het definitieve ontwerp gaan we aan de slag, en is alles op de geplande datum klaar om van te genieten – of het nu om een grondige renovatie gaat of om een totaal nieuwe aanleg.
(Dat vráágt om een housewarming: inclusief sfeervolle tuinstyling en catering. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.)